Domingo, 27 de Noviembre de 2022

Otras localidades

El Govern planteja mantenir la paga extra als funcionaris de categories més baixes

Cap funcionari de la Generalitat cobrarà per sota dels 18.000 euros anuals. El govern planteja no retirar la paga extra als treballadors de les categories més baixes, un anunci que es treu de la màniga just un dia abans d'una nova reunió de la Mesa de la Funció Pública

El Govern planteja mantenir la paga extra als funcionaris de categories més baixes

ACN

La mesura afectaria entre 5.000 i 6.000 treballadors públics de les categories més baixes, subalterns i auxiliars administratius. Fonts del Departament de Governació reconeixen que encara ho estan quantificant.

També s'inclouria aquells qui tot i ser d'aquestes categories el seu sou queda per sobre dels 18.000 euros després de cobrar trienis. Ho ha anunciat la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega: "Si arribem a un acord amb els sindicats, no hi haurà cap treballadors a jornada complerta a la Generalitat de Catalunya que percebi un sou inferior a 18.068 euros a qui s'apliqui la mesura de reducció de la paga extraordinària"

Una mesura que es planteja 24 hores abans que la Generalitat es torni a reunir amb els sindicats de la funció pública i que anuncia en coordinació amb Esquerra Republicana que s'ha afanyat a treure pit.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?