Sociedad | Actualidad

Tornar a l'escenari del crim

Els Mossos ha portat a l'espigó de la Mar Bella al detingut, un jove de 18 anys, que va ser qui va acompanyar la menor de 15 anys fins al metro el dia que va desaparèixer

Els Mossos, amb el detingut, a la platja de la Mar Bella(MONTSE RIART)

Els Mossos busquen noves proves al lloc on va aparèixer el cos de la noia, l'espigó de la platja de la Mar Bella, a Barcelona

Más información

El jutge que dirigeix la investigació del crim d'Ana Castro, acompanyat de la fiscal del cas i dels agents de la Unitat Central de Desapareguts, estan pentinant la platja de la Mar Bella amb el suport de mossos de l'Àrea de Recursos Operatius (ARRO) i de la Guàrdia Urbana de Barcelona. Els agents han portat el detingut des de la presó on està tancat de forma preventiva des de finals de la setmana passada per la seva presumpta relació amb la mort d'Ana Castro, la noia equatoriana de 15 anys que va desaparèixer el 27 d'abril quan tornava d'una festa d'aniversari.

En la reconstrucció del cas també hi participa la Unitat Subaqüàtica dels mossos que ha de recollir mostres de sediments i sorres a la zona de l'espigó per ser analitzats al laboratori i veure si coincideixen amb els que la noia tenia al cos. També han de mirar si hi ha algun objecte d'interès al fons del mar. Per altra banda, també han acudit fins a la Mar Bella, agents de l'Àrea Central de Mitjans Tècnics per analitzar si els mòbils de la víctima i sobretot del detingut van ser a la zona. Amb el suport de les companyies de telefonia volen saber si aquests telèfons van funcionar en aquest punt el dia i hora en què se sospita que va morir Ana Castro.

El cos de la noia va ser localitzat a l'espigó de la Mar Bella de Barcelona el dia 6 de maig en molt mal estat i amb un fort cop al cap. Els forenses van trigar dos dies en poder identificar les seves restes ja que el cadàver estava molt malmès. Des del primer dia, totes les sospites van recaure sobre el detingut, un amic seu, de 18 anys, que va ser l'última persona amb qui va estar la víctima. Aquest noi va declarar com a testimoni que sortint de l'aniversari l'havia acompanyat fins a l'estació de metro de Virrei Amat i que després ell havia anat cap al Fòrum, on se celebrava la Feria d'Abril. El Fòrum està situat molt aprop de la Mar Bella i els investigadors sospiten que allà hauria matat presumptament a Ana Castro, que va aparèixer ofegada i amb sorra a la boca.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00