Sociedad | Actualidad

S'inventaven que els havien atracat al carrer

Imputades quatre persones a l'Alt Empordà per simular ser víctimes d'assalts violents a la via pública. S'inventaven que els havien robat diners o el telèfon mòbil i, fins i tot, en alguns casos asseguraven que els lladres havien actuat amb tanta violència que els havien fet caure a terra durant el robatori.

Un dels denunciants va aportar un informe mèdic per fer més creïble la denúncia. Arran dels fets, la policia va obrir una investigació que ha determinat que totes aquestes denúncies són falses.

Más información

En total són quatre denúncies presentades a les comissaries de Figueres i Roses. En les tres primeres, les víctimes asseguraven que havien patit l'estrebada de la bossa de mà mentre passejaven per Figueres i els havien robat targetes de crèdit, diners i la documentació personal. En alguns casos, asseguraven que l'assalt s'havia comès de forma tan violenta que els havien fet caure a terra durant el robatori. Fins i tot, un dels denunciants va aportar un informe mèdic per fer més creïble la denúncia.

La quarta, la va presentar una dona a Roses afirmant que li havien robat el telèfon mòbil. Però, ara, els Mossos han descobert que ho va denunciar només per canviar el terminal vell per un de nou.

La policia ha descobert que totes aquestes denúncies són falses i els imputats hauran de comparèixer al jutjat d'instrucció de Figueres en els pròxims dies.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00