Sociedad

Detingut un home de 49 anys acusat de matar una dona a Valls

Segons ha pogut saber la Cadena SER, tant la víctima com el detingut treballaven a l'ONCE venent cupons. El crim es va cometre a finals de maig al domicili de la víctima a la capital de l'Alt Camp

Com ha avançat la Cadena SER,l'home va ser detingut el passat dilluns quan agents de l'àrea d'investigació criminal dels Mossos d'Esquadra de Tarragona van registrar casa seva on hi van trobar roba amb restes de sang, unes proves que estant sent analitzades per tal de comprovar que la sang pertany a la víctima, una dona de 51 anys veïna de Valls i venedora de cupons de la ONCE.

El detingut, un home de 49 anys i veí del municipi també és treballador d'aquesta entitat, és per això que segons fonts properes a la investigació han assegurat a aquesta emissora quela principal hipòtesi amb la que es treballa és que l'home l'hauriamatada per una qüestió de "clientela". La víctima era una dona molt coneguda a la capital de l'Alt Camp.

Más información

Agents dels Mossos d'Esquadra van trobar el cos de la dona al seu domicili del Carrer Palau de Valls el passat 27 de maig al vespre. La víctima no donava senyals de vida des de feia uns dies i des de l'ONCE es va alertar a la policia que va entrar al pis de la dona on la van trobar amb diverses punyalades per tot el cos.

El pis de la víctima estava regirat i des de Mossos d'Esquadra en un primer moment la hipòtesique va prendre més forçava serla d'un robatori, ara però, tot apunta que el presumpte autor del crim hauria regirat el pis per tal de desviar als agents de la investigació. A hores d'ara la investigació continua oberta i el detingut passarà a disposició del jutge a Vallsen les properes hores.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00