Miércoles, 06 de Julio de 2022

Otras localidades

El Pressupost de l'Ajuntament de Barcelona creix fins els 2574 milions

Els comptes del consistori preveuen un augment del 22% en les inversions i un 3% en polítiques de protecció i promoció social

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias / ACN

El Pressupost per a 2014 que ha presentat l'Ajuntament de Barcelona és de 2574 milions d'euros, un 11% més que enguany. El capítol d'inversions creix un 22% i les polítiques de protecció i promoció socialun 3 per cent.La segona tinent d'alcalde ha destacat que es tracta d'un pressupost expansiu que atén les necessitats dels ciutadans i situa Barcelona com a motor econòmic.

El Pressupost de l'Ajuntament frega els2600milions d'euros,el querepresenta un creixement de l'11 per cent. Segons els comptes presentats avui les inversions previstes sumen 426 milions d'euros als que s'han d'afegir 100 milions més que el govern confia en aconseguir privatitzant la gestió dels aparcaments municipals.

Els diners per a aquestes inversions no surten ni de l'endeutament, que no s'augmenta, ni d'un increment d'impostos. Bàsicament s'utilitza l'estalvi brut, la diferència entre els ingressos i les despeses corrents. A més de les inversions, també creix la despesa en serveis socials i promoció social.

El consistori preveu destinar 232 milions d'euros a serveis socials i promoció social. Aquesta partida creix, però molt menys que la mitjana del que creix el pressupost. Només un 3 per cent.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?