Sociedad | Actualidad

Els treballadors de Panrico inicien la vaga indefinida

Els treballadors de Panrico de la planta de Santa Perpètua de Mogoda van a la vaga desprès de rebutjar el preacord per cobrar la nòmina del setembre en tres fases, tal i com havien acordat els seus representants i l'empresa en l'arbitratge

La fàbrica de Panrico a Santa Perpètua de Mogoda.(ACN)

El president del comitè d'empresa explica que els treballadors ja havien decidit prèviament en assemblea que no acceptarien el cobrament a terminis. La vaga començarà oficialment aquesta mitjanit.

El president del comitè d'empresa de Panrico, Ginés Salmerón, apunta que els empleats no han votat la proposta acordada dijous ja que a l'assemblea del passat 28 de setembre els treballadors van pactar rebre la nòmina en un sol termini: "O la totalitat de la nòmina en un únic pagament, o no hi havia res que sotmetre a votació".

Más información

Salmerón espera que Panrico engegui de nou les negociacions i avisa que la resta de les plantes de l'Estat podrien integrar-se a la protesta. De fet, ja han començat a moure's. Una planta de Madrid també ha refusat l'acord i podrien començar la vaga la setmana vinent. Els efectes, diu Salmerón, es podran percebre en 4 o 5 dies als comerços. El president sospita que l'empresa pugui traslladar productes de les plantes on no fan vaga i ha advertit que això és il•legal.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00