Sociedad

El Pirineu vol les infraestructures si es queda sense Jocs

El president del Consell Comarcal de la Cerdanya reclama que encara que Barcelona abandoni la cursa per organitzar els Jocs Olímpics d'Hivern del 2022, les millores en infraestuctures que necessita la comarca es facin igualment.

L'alcalde d'Alp i president del Consell Comarcal de la Cerdanya, Ramon Moliner, diu que el programa d'inversions que anava associat a la candidatura olímpica no s'hauria de veure afectat pel "no" de Barcelona.

Les millores previstes en carreteres, ferrocarrils i telecomunicacions continuen fent falta al territori.

Moliner diu que si no s'intenta el 2022 es pot intentar el 2026, i creu que un dels arguments que dóna el COI -la falta d'esportistes d'èl·lit en esports d'hivern que té Catalunya i Espanya- és subsanable amb el temps que falta per la cita olímpica.

Per això, però, diu que cal que la Generalitat apliqui un pla estratègic d'esports d'hivern per aixecar la pràctica de l'esquí que hauria de fer-se, també, a la resta de l'Estat.

Más información

'HORA L' Alcalde d'Alp: encara que no hi hagi Jocs Olímpics d'Hivern, les infraestructures ens fan falta igual.

05:55

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20131017csrcsrcat_26.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00