Sociedad

"Al Barça t'examines cada tres dies"

L'entrenador blaugrana defineix els partits davant Milan i Reial Madrid com a "importants, però no determinants"

Tata Martino no té la sensació d'afrontar una setmana més important que les altres, pel fet d'enfrontar-se a Milan i Reial Madrid en només cinc dies. Assegura el tècnic que "juguem davant dos rivals de molt de pes, però la responsabilitat també l'he sentida en els partits anteriors, en un club com el Barça t'examines cada tres dies, no saps si t'afectarà més guanyar a Milà o empatar a Pamplona, aquesta és una setmana important, però la temporada és massa llarga com per pensar que ja serà determinant".

De cara al partit de demà davant el Milan, Martino confia en veure la millor versió de Messi, de qui s'ha mostrat sorprès per com s'ha recuperat de la lesió. "L'esperàvem per al partit de demà, però la recuperació va ser tan ràpida que ja va poder jugar a Pamplona, si ara ha viatjat a Milà és perquè fer-lo jugar no implica cap risc diferent al de qualsevol altre jugador".

Más información

Messi serà el referent ofensiu del Barça. El del Milan serà Balotelli, que ha entrat a la convocatòria i s'espera que demà sigui titular. Sobre la presència de Balotelli, assegura Martino que "quan una estrella no juga un partit, és dolent per al públic però molt bo per a l'adversari".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00