Sociedad

Dos mesos sense Messi | 11-11-2013

Leo Messi s'estarà entre sis i vuit setmanes de baixa a causa del trencament muscular al bíceps femoral de la cama esquerra, que va patir aquest diumenge als primers compassos del partit contra el Betis

Segons han informat els serveis mèdics del Barça, les proves realitzades aquest dilluns al matí han confirmat un trencament muscular al bíceps femoral de la cama esquerra que l'obligarà a l'argentí a estar fora de l'equip un temps aproximat d'entre sis i vuit setmanes .

A més , el club informa que la primera part de la recuperació es realitzarà a Barcelona i la segona a Buenos Aires , on tindrà la posada a punt final . Amb aquests marges , Messi no tornaria a jugar ja en el que queda d'any i tornaria a principis de gener , després de l' aturada nadalenca , just quan l'actual campió visitaria el cap de setmana del 12 de gener a l'Atlètic de Madrid .

D'aquesta manera, els blaugranes , classificats ja per als vuitens de final de Lliga de Campions , no podran comptar amb el ' deu' , com a mínim , el que queda de fase de grups del torneig continental ( Celtic i Ajax ) , a més dels pròxims quatre partits de Lliga BBVA ( Granada , Athletic , Vila-real i Getafe ) i els setzens de Copa on es mesuren al Cartagena .

Más información

Aquesta és, a més , la tercera lesió de Messi aquesta temporada . El 21 d'agost , en l'anada de la Supercopa d' Espanya contra l'Atlètic de Madrid , va tenir un hematoma intramuscular postcontusional al bíceps femoral de la cuixa esquerra que el va mantenir una setmana inactiu . Posteriorment , a Almeria ( 28 de setembre) , es va produir una petita lesió fibril.lar al bíceps femoral de la cama dreta que el va fer estar tres setmanes de baixa .

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00