Sociedad | Actualidad

Magda Casamitjana deixa la militància del PSC

La fins ara cap del grup municipal socialista a Roses, Magda Casamitjana, ha anunciat que deixa la militància del PSC. Assegura que no pot seguir defensant el projecte polític dels socialistes perquè que no el sent com a propi i que està realment incòmoda amb la línia de l'actual direcció. Tot i això, no abandona l'ajuntament de Roses i mantindrà el càrrec de regidora fins a les pròximes eleccions.

L'exalcaldessa de Roses, Magda Casamitjana, diu que no es veu amb cor de seguir militant el PSC ni defensant el seu projecte polític. Explica que els motius d'aquesta renúncia s'acumulen des de fa dos anys, quan va començar a discrepar amb la línia que el PSC defensa avui. Assegura que ara mateix ella no representa el partit ni el partit la representa a ella.

Casamitjana es pregunta "què està fent el PSC?" i reconeix que aquest "no és el partit a què jo em vaig apuntar". "Perquè estem perdent tantes i tantes persones que havien confiat amb nosaltres?", diu.

També renúncia a l'acta de consellera comarcal a l'Alt Empordà, a la primera secretaria del PSC a Roses i els càrrecs derivats de la militància. Això sí, a l'Ajuntament de Roses continuarà com a regidora del grup municipal socialista només fins les pròximes eleccions.

Más información

El passat mes de juny Casamitjana ja va renunciar a seguir formant part de l'Executiva de la Federació de Girona perquè no s'hi sentia còmode i també del Consell Nacional per no estar d'acord sobretot amb el tema sobiranista.

Magda Casamitjana, que militava al PSC des de feia 14 anys, diu que ara és l'hora d'obrir una nova etapa.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00