Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 09 de Diciembre de 2019

Otras localidades

El Gran Recapte. Objectiu: 3 milions de quilos de menjar

Torna el Gran Recapte que té 20.000 voluntaris distribuïts per tot Catalunya amb una sola idea: recollir 3 milions de quilos de menjar per aquells que no en tenen

La responsable de la campanya, Laia Guinjoan, als estudis de Ràdio Barcelona /

En aquesta recollida massiva hi participen 20.000 voluntaris. A l'Hora L hem pogut escoltar la veu d'alguns d'ells: Per exemple, la responsable de la campanya, Laia Guinjoan explicava que "la gent ens deia 't'ho dono perquè no sé si demà seré qui ho necessitaré' I aquesta frase era inimaginable fa quatre anys. Hi ha entitats que ja no poden"

Mireia Aguado, portaveu de d'una entitat social de Ciutat vella de Barcelona, remarcava que "no és fàcil dir a algú que no coneixes que no pots donar de menjar a la teva família. Tota aquesta gent, que mai havia estat usuària de serveis socials ni mai s'havia plantejat que ho seria, ara s'hi troba"

Hi ha mil 800 punts de recollida a tot el territori. Fins dissabte torna a Catalunya el Gran Recapte, una gran injecció de solidaritat organitzada pel Banc dels Aliments amb l'objectiu de reunir aquests 3 milions de quilos de menjar per donar-lo a qui més ho necessita.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?