Sociedad

La boda índia no va ser una excepció

El Museu Nacional d'Art de Catalunya i el Museu Marítim aconsegueixen entre el 25 i el 35 per cent dels seus recursos propis llogant alguns dels seus espais

La Sala Oval del Museo Nacional de Arte de Cataluña, en Montjuic, el escenario de la gran boda india de la familia Mittal(CADENA SER)

És una pràctica que tots dos equipaments fan des de fa anys, però que s'ha posat d'actualitat per les crítiques que ha provocat el casament de la família Mittal d'aquest cap de setmana.

Segons fonts del MNAC, el museu ingressa al voltant d'un milió d'euros cada any llogant alguns dels seus espais com la sala oval que dissabte va acollir el casament de la neboda del propietari d'Arcelor Mittal.

Les mateixes fonts expliquen que això representa una quarta part dels recursos propis a la que no volen renunciar en un moment en el que les aportacions de les administracions s'han reduït i han passt de tenir un pressupost de 21 milions d'euros a 13 milions.

Más información

El Museu Marítim que va acollir el primer acte del casament també aconsegueix al voltant de 600 mil euros anuals per llogar les seves naus, el que representa un 35 per cent dels recursos que obté directament aquest equipament. Els responsables dels 2 museus consideren que les crítiques que estan rebent són desproporcionades.

La família Mittal va pagar 70.000 euros per llogar el Museu Marítim

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00