Sociedad | Actualidad

Càmeres a la seu del PP a Tarragona

A la façana de l'edifici a on hi ha el local dels populars, situat a la Rambla Nova, hi ha cinc càmeres de videovigilància enfocant cap al carrer. ICV ha fet diverses preguntes parlamentàries en aquest sentit, ja que la llei no permet enregistrar imatges de la via pública des d'una propietat privada

(EVA HIDALGO)

ICV- EUiA denuncia que el Partit Popular a Tarragona tingui cinc càmeres de videovigilància a la seva seu enfocades cap al carrer i gravant als ciutadans sense el seu consentiment, i afegeixen que l'objectiu és obtenir imatges de les persones que sovint s'hi manifesten al davant. Arga Sentís, la portaveu municipal del partit a la ciutat, assegura que "aquesta és una situació irregular, només la Policia pot fer això. Volem saber si tenen l'autorització per gravar i a què respon el fet de tenir videovigilància".

La diputada tarragonina ecosocialista Hortènsia Grau ha presentat al Parlament un plec de sis preguntes ja que, segons la llei vigent, les càmeres instal.lades als espais privats no poden obtenir imatges dels espais públics.

Más información

El PP, per la seva banda, no vol fer declaracions al respecte i assegura que l'autoritat competent ja es posicionarà i respondrà sobre aquesta qüestió a l'hemicicle.

Sentís: "gravar imatges de la via pública des d'una propietat privada és il.legal"

00:23

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20140210csrcsrcat_5.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Eva Hidalgo

Eva Hidalgo

Periodista a SER Tarragona - Ràdio Reus i apassionada de l'ofici d'explicar històries.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00