Últimas noticias Hemeroteca

L'incendi d'Horta de Sant Joan va ser encarregat?

Les famílies dels bombers morts a l'incendi d'Horta de Sant Joan, al juliol del 2009, demanaran al Jutjat de Gandesa que investigui si el foc va ser no només intencionat sinó a més encarregat

Un grup de Bombers, durant l'operatiu de l'incendi d'Horta de Sant Joan /

Avui els dos presumptes piròmans imputats per aquest incendi, del 20 de juliol de 2009, s'han acollit al seu dret de no declarar, en aquesta fase d'instrucció del cas. En el siniestre van perdre la vida 5 bombers del GRAF de Lleida

Avui l'advocat d'algunes de les famílies dels 5 bombers morts, Pau Simarro, esperava poder esclarir si els dos presumptes piròmans tenien intenció o no de provocar l'incendi. Davant la seva negativa a declarar demanarà que s'investigui si l'incendi hagués estat fins i tot encarregat.

Simarro vol aclarir si hi ha alguna sospita sobre els comptes dels joves que estaven aturats, en un abans i un després de l'incendi, i també sobre el permís que 4 mesos mes tard la Generalitat va donar a l'extracció de bauxita en la zona cremada.

Un cop exculpat definitivament Delta Cero per la gestió en l'extinció d'aquest incendi, el procediment es continua instruint contra les dues persones que presumptament van iniciar el foc. Estan acusats d'un delicte d'incendi forestal, 5 delictes d'homicidi imprudent i un de lesions.

Pau Simarro, advocat d'algunes de les famílies dels 5 bombers dels Graf Lleida morts en l'incendi

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?