Sociedad

La volta a Catalunya a peu

El salouenc Marc Fernández s'ha proposat recórrer més de 1.200 quilòmetres corrents i caminant de l'1 al 15 de juny.

Marc Fenández als estudis de Ràdio Reus.JORDI CARTAÑÁ

Un repte que ningú abans ha realitzat. Donar la volta a Catalunya a peu en només quinze dies és la fita que s'ha proposat Marc Fernández. La seva aventura comptarà amb el suport del Club Centre Excursionista Serres del Mestral i el seu president, Josep Gavira, el seguirà amb una autocaravana durant tot el recorregut per tal d'assistir-lo.A més, en cada etapa hi haurà socis del club que l'acompanyaran i li donaran suport i ànims.

Recorregut

Marc Fernández realitzarà un recorregut circular que abarcarà la part mediterrània, la part de ponent i la zona pirenaica de Catalunya. Per aquest corredor popular "Catalunya et dóna un entorn fantàstic" i per aquest motiu "no cal anar a buscar a fora el que tenim a casa". La volta a peu començarà i acabarà a l'Hospitalet de l'Infant, seu del club excursionista, i es desenvoluparà únicament per camins i senders.

Preparació

Fernández recorrerà una mitja de 82 quilòmetres al dia, un recorregut que abastarà alguns dels GR i PR més importants de Catalunya. "Has de ser més fort mentalmentque nofísicament", destaca el corredor popular que corre cada setmana uns 150 quilòmetres.Per Marc Fernández "l'experiència és un factor molt important" i un "s'ha de mentalitzar des de l'inici".

Corredor de fons

Marc Fernández és un corredor popular amb un llarg currículum de proves de llarga distància. Ha participat en diverses maratons com la de Transahariana d'Algèria de 270km, l'Ultra Mític d'Andorra de 112km o la catalana cavalls del vent.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00