Sociedad

Un home mor a Salou després de ser reduit pels Mossos d'Esquadra

Nou cas en menys de 24 hores en que una persona mort després de ser reduit pels agents de la policia catalana, en aquest cas a Salou. L'home va morir quan els agents van intervenir després que ell agredís greument la seva parella.

Igual que en el cas de Plaça Molina d'ahir a Barcelona, el director general de la Policiaha ordenat l'obertura d'unainformació reservada sobre els fets que instruirà la Divisió d'Afers Interns dels Mossos d'Esquadra.

Cas de violència de gènere

Cap a quarts de 10 del vespre d'ahir els Mossos van rebre l'avís d'un pis al C/Brussel·les de Salou en el que se sentien crits d'una dona demanant auxili. Quan els agents van arribar a l'habitatge van trobar una dona amb ferides d'arma blanca de gravetat i un home, la seva parella sentimental, que l'estava colpejant. Els Mossos van intervenir per separar-los, en aquesta maniobra l'home segons la policia catalana es va mantenir molt violent i va colpejar els agents que l'intentaven reduir per emmanillar-lo. Després d'una estona d'estar emmanillat, l'home va perdre la consciència, motiu pel qual els agents i els efectius del SEMvan iniciar maniobres de reanimació. Finalment l'home va morir. Al seu torn, la dona va ser atesa pel SEM com a conseqüència de les ferides que presentava i traslladada a un centre hospitalari. El jutge ha decretat secret d'actuacions.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00