Sociedad

Eleccions europees en clau catalana

Els candidats a les eleccions europees del 25 de maig estan en plena pre-campanya, però amb missatges molt més enfocats en clau catalana que en clau continental

Des de Convergència, advertències al Govern Espanyol, i des d'Esquerra, avís perquè els convergents no cedeixin a les pressions del govern espanyol.

El cap de cartell de Convergència, Ramón Tremosa, deia que cada dia que passa és un dia que es perd per fer una proposta a Catalunya. "Podem dir que el compromís de CiU és clar en què el 9 de novembre hi ha un referèndum. Cada dia que passa en què el govern espanyol no compareix amb cap oferta, és un dia que perden els partits i el govern espanyol", deia Tremosa.

I al Parc de la Ciutadella, el president d'Esquerra ha comparegut juntament amb la presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català Isona Passola i amb el candidat del partit per les europees, Josep Maria Terricabras. Junqueras ha parlat de les obligacions que té Esquerra Republicana ara, i que per a ell, passen per fer que el Govern català no es desviï del procés independentista: "Una de les nostres obligacions és intentar ajudar a que els que estan amb nosaltres que segueixin el camí i que no tinguin la temptació de sortir-se'n ni perquè els amenacen ni perquè els hi fan una oferta aveure si es venen o es regalen".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00