Última hora

Muere un hombre en San Esteban de Pravia (Asturias) a causa del temporal

Sociedad

El Barça de bàsquet a fer bo el pronòstic

Després d'una temporada irregular on l'equip ha anat de menys a més, els blaugranes comencen avui el play off de quarts de final de l'Eurolliga davant el Galatasaray d'Istanbul

Es el pas previ a la Final Four de Milà, una competició on el Barça es habitual tot i només tenir dos títols. El rival és un equip a priori assequible i que no contava a les travesses inicials per jugar el Top 8. La seva estrella és el base porto-riqueny Carlos Arroyo, un jugador amb molt talent. Erceg i Domercant són altres jugadors de nivell en un equip que domina el bàsquet control.

Pel que fa al Barça, l'equip de Pascual arriba sense lesions i, després d'una ratxa de 3 partits perduts, els blaugranes sembla que han recuperat a Lampe i confien en el factor camp per superar l'eliminatòria. El gran perill segons el seu entrenador es pensar que l'eliminatòria està guanyada; un excés de confiança podria ser mortal.

Aquest Top 8 es completa amb el Reial Madrid-Olympiacos, eliminatòria d'on sortiria l'hipotètic rival del Barça a la Final Four i, per l'altra banda del quadre, el CSKA de Moscou contra el Panathinaikos i el Armani Jeans Milà contra el Maccabi de Tel Aviv.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00