Sociedad

Pallerols ingressa a presó

L'empresari andorrà Fidel Pallerols ha entrat a la presó després que l'Audiència de Barcelona li denegués la possibilitat de substituir per treballs a la comunitat la condemna per desviar subvencions públiques a Unió

Fidel Pallerols tras recoger la sentencia en la Audiencia de BarcelonaACN

L'empresari és el segon dels condemnats pel Cas Pallerols que entra a la presó. Des de principis de mes hi és l'exsecretari d'Organització d'Unió, Vicenç Gavaldà

Segons fonts properes al cas, Pallerols ha ingressat a la presó de Figueres, per complir els 7 mesos que li va imposar el Tribunal per desviar a Unió 388.000 euros de subvencions europees que havien de servir per cursos de formació a aturats.

L'Audiència assegura que seria "un frau de llei" permetre-li substituir la pena per una multa perquè tant ell com la resta d'acusats ja van demanar aquesta possibilitat després de la primera sentència i el Tribunal ja ho va rebutjar.

Más información

Llavors l'Audiència ja va dir que els acusats havien de complir entre reixes tota la condemna per petita que fos, per donar exemple i per la gravetat dels fets que es van jutjar que constitueixen la primera condemna per finançament irregular d'un partit.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00