Sociedad | Actualidad

Fins a 500 euros al mes per obrir negoci al Centre Històric

L'ajuntament de Lleida, a través de l'oficina de l'EMU, donarà ajudes a emprenedors que vulguin obrir un comerç, restaurant o bar al Casc Antic. Ja hi ha una vintena d'interessats

(L'alcalde Àngel Ros i els regidors davant l'oficina de l'EMU -FOTO:RÀDIO LLEIDA-)

L'ajuntament de Lleida donarà fins a 500 euros al mes a aquells emprenedors que vulguin obrir un negoci en qualsevol dels 58 locals buits al voltant del centre històric.

La idea: promoure comerços, bars, restaurants i d'altres establiments relacionats amb la cultura, que com explica la regidora Marta Camps, vulguin aprofitar el ressò del nou Mercat del Pla.

El pla de dinamització del Centre Històric està pensat, diu Marta Camps, "sobre locals buits al carrer Cavallers, Sant Carles i Sant Martí. És on creiem que tenim més locals buits i és a l'entorn del Mercat del Pla on podem aprofitar la sinergia que està creant aquesta nova activitat". Les ajudes tenen un màxim de 18 mesos.

Ja hi ha una vintena de propietaris de locals buits interessats, i 23 emprenedors ja han acudit a l'ajuntament per preguntar pel projecte. L'ajuntament també ajudarà a fer el pla d'empresa a qui vulgui veure la viabilitat del negoci.

Marta Camps, regidora Lleida: "podem aprofitar la sinergia que està creant" el Mercat del Pla

00:12

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20140528csrcsrcat_36.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00