Sociedad | Actualidad

No hi haurà pla de seguretat específic per a la Mariola

El grup del PSC a la Paeria tomba la petició de PP i CiU per reforçar la política de seguretat davant la creixent inseguretat, diuen, dels veïns. Els socialistes no volen "mediatitzar" el problema

(Imatge del barri de la Mariola de Lleida -FOTO:GOOGLE EARTH-)

L'equip de govern de l'Ajuntament de Lleida descarta fer un pla estratègic de seguretat específic per al Barri de la Mariola, tal i com li han demanat els partits de l'oposició, CiU i PP.

Segons la regidora de Seguretat, Sara Mestres, el problema d'aquest barri és social, ja que, com a molts d'altres, la crisi ha fet estralls.

Es nega a focalitzar el conflicte en la inseguretat. Per això Mestres diu que "no vull mediatitzar amb el joc polític, com s'acostuma a fer i que he vist en d'altres llocs, el tema de la Mariola a un problema d'inseguretat".

L'ajuntament, però, tal i com demana l'oposició està obert a reclamar més agents dels Mossos d'esquadra per a la ciutat.

Sara Mestres, regidora Lleida: "no vull mediatitzar" el problema de la Mariola en la inseguretat

00:12

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20140530csrcsrcat_31.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00