Sociedad | Actualidad

El Mercat de Balàfia sense ofertes

L'Ajuntament de Lleida, després de no rebre cap oferta en ferm per a la construcció del recinte, allargarà el termini de presentació d'ofertes fins a finals de juliol

Davant la manca d'ofertes per a construir el nou mercat de Balàfia, l'Ajuntament de Lleida allargarà un mes el termini per presentar projectes.

El temps de presentació finalitzava el 16 de juny i el regidor de mercats i consum, Rafel Peris, apunta que s'allargarà fins a finals de juliol, ja que algunes empreses han demanat més temps.

Peris ho justifica dient que "hem tingut alguna petició en aquest aspecte, i evidentement el poder-ho allargar uns dies més no ha de ser molt determinant. I si això ha d'afavorir que les ofertes estiguin més treballades, és una bona opció".

Segons l'ajuntament hi ha 3 empreses que han mostrat interès, encara que no en ferm. L'empresa escollida construirà el nou mercat, amb una part de superfície comercial i una altra de mercat tradicional.

Rafel Peris, regidor Lleida. Sobre allargar el termini al Mercat Balàfia "allargar uns dies no és determinant"

00:14

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20140602csrcsrcat_49.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00