Sociedad | Actualidad

Orange suma antenes a Barcelona

Dos mesos després de l'aprovació de la nova ordenança per instal.lar antenes a Barcelona, l'operadora col.loca 14 noves antenes a diferents terrats de la ciutat

Torreta amb antenes de telefonia mòbil

L'anunci topa amb la recomanació dels experts en radiacions que demanen a les companyies que comparteixin antenes

La nova ordenança per instal.lar antenes de telefonia a Barcelona dóna via lliure a les operadores perquè col.loquin noves antenes sense haver de demanar permís a l'Ajuntament, només notificant-li. L'objectiu del consistori és millorar la cobertura i passar de 800 a 1.100 antenes en dos anys.

Más información

L'operadora Orange acaba de fer públic que n'instal.la 13 de noves a diferents barris i n'amplia una altra. Aquest anunci topa amb la recomanació que fan experts en radiacions consultats per SER Catalunya com en Pere León que defensa que "les operadores haurien de compartir antenes" o si en posen de noves, que "siguin de baixa intensitat com ja es fa a França o Alemanya".

A les finques la instal.lació d'aquestes infraestructures no està causant conflictes segons Llorenç Viñas, president del Col.legi d'Administradors de Finques. Les operadores paguen un lloguer per fer servir part del terrat i segons Viñas, "els únics conflictes estan sorgint per l'ús que fan les companyies d'altres espais comuns com celoberts, façanes o conductes per fer passar cables".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00