Sociedad

Menys bombers voluntaris a l'incendi de Tivissa

Preocupació per la davallada de participació dels bombers voluntaris durant l'incendi de Tivissa. Uns voluntaris que en aquests moments es troben en vaga reclamant drets com el de disposar d'una assegurança que els cobreixi en cas d'accident.

Els bombers a la plaça de Sant JaumeANNA PUNSÍ

Durant l'incendi que aquests dies ha afectat al municipi de Tivissa, un incendi que es troba en vies d'extinció i que ha calcinat 830 hectàrees de pi blanc i matoll, s'ha registrat una clara davallada de participació pel que fa als bombers voluntaris. Uns bombers, que com el seu nom indica, treballen de forma voluntària prestant un servei totalment altruista, i que en aquests moments es troben en vaga per reclamar, entre d'altres aspectes, disposar d'una assegurança que els cobreixi en cas d'accident mentre es troben de servei.

Tot i trobar-se amb vaga, els bombers voluntaris de Tivissa van decidir participar en l'incendi per la seva magnitud. Però la col·laboració no va ser la desitjada. El Cap d'Emergències de la Regió de les Terres de l'Ebre, Fèlix González, es mostrava preocupat en delcaracions a SER Catalunya "confiava que en un cas com aquest hi haguès una major participació per part dels bombers voluntaris i em preocupa que no hi hagi hagut més col·laboració".

Más información

La problemàtica, però, amb els bombers voluntaris no és una novetat. Ja a l'any 2012, durant l'incendi de Rasquera, va cridar l'atenció l'absència d'aquests efectius, que també es van declarar en vaga.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00