Martes, 01 de Diciembre de 2020

Otras localidades

Millors condicions pels treballadors de l'hostaleria

Els sindicats reclamen als empresaris del sector de l'hostaleria que en el nou conveni que estan negociant apliquin millores proporcionals a les bones previsions del sector.

Concentració de CCOO a Lloret per reclamar millores laborals a l'hostaleria

Concentració de CCOO a Lloret per reclamar millores laborals a l'hostaleria / CCOO Comarques de Girona

Reclamen recuperar els complements salarials i un augment de sou

El sector de l'hostaleria no té conveni des de finals de l'any passat i el que proposa la Patronal no satisfà les demandes dels sindicats.

El dia 2 de juliol es reprendrà la mesa de negociació i el secretari general de la federació de comerç i hostaleria de CCOO de les comarques de Girona, Josep Maria Montalbán, diu que hi podria haver mesures de pressió, tot i que no concreta quines i diu que "són els treballadors qui les hauran de decidir i no descarto que es decideixi en funció del que el dia 2 de juliol la Patronal del sector posi sobre la mesa de negociació".

L'eliminació de complements salarials, l'externalització de serveis i un augment d'entre el 5 i el 6% dels salaris són algunes de les propostes del conveni que planteja la Patronal i que segons Montalbán no són coherents amb les bones dades que es preveuen per al turisme.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?