Sociedad

CaixaBank creu que la oferta per CX era l'adequada

L'entitat considera que no va fer una oferta més alta perquè ja era suficient, i respecta l'oferta superior de BBVA perquè té una posició de lideratge a Catalunya

El conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, en el transcurs de la roda de premsa de presentació de resultats del primer semestre del 2014ACN

Són opinions del Conseller Delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, que ha presentat uns beneficis de 305 milions d'euros de l'entitat en el primer semestre de l'any.

Gonzalo Gortázar ha explicat que, si CaixaBank hagués volgut fer una oferta superior, l'hauria pogut fer perquè la seva situació econòmica ho permet, però han licitat fins el punt que van considerar responsable.

CaixaBank ha presentat avui un benefici de 305 milions d'euros durant el primer semestre de l'any, un 25% menys que en el mateix període de l'any passat com a conseqüència d'operacions extraordinàries com el Banc de València o dotacions destinades a sanejament.

Más información

En tot cas, l'evolució del negoci, segons Gortázar, apunta a una consolidació de la recuperació econòmica. Entre aquests factors, el Conseller Delegat de CaixaBank ha destacat el descens de la morositat que queda ara en un 10'78%, dos punts per sota de la mitjana de les entitats financeres.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00