Sociedad

Guarderies que obren a l'agost

No és un gran negoci, però suposa un plus per les famílies a l'hora de triar una o altre escola bressol. Aquesta és la tesi que mantenen el grapat de guarderies, totes privades, que es mantenen obertes durant el mes

Cartell de la llar d'infants el ViroletEL VIROLET

Enguany, en molts casos, han decidit reduir la seva oferta de dies per manca de demanda.

Des que va obrir, ara fa 10 anys, el bressol Virolet, de Vilafranca del Penedès ha estat oberta fins a la primera setmana d'agost. La seva directora, la Rosa María Jansà explica que ara mateix a l'escola hi ha 15 nens matriculats, una quarta part dels que venen tot l'any.

La majoria són alumnes habituals tot i que també accepten nens que venen d'altres escoles, que comencen les vacances abans, però només si hi ha temps perquè els infants facin una bona adaptació. L'activitat, explica Jansà és més relaxada que durant la resta del curs però mantenint un mínim de treball.

La mateixa filosofia apliquen a l'escola Neomarlin, a Barcelona on per primer cop aquest any tancaran dues setmanes del mes d'agost. Han de fer obres al centre i tampoc no tenien demanda suficient com per ajornar aquestes reformes.

Si durant el curs aquest centre atén una mitjana de 120 nens, aquests dies només tenen 20 de diferents edats. Les escoles coincideixen que obrir aquests dies no suposa un gran benefici econòmic però si suposa un servei afegit que les famílies agraeixen.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00