Sociedad | Actualidad

El FIMC referma el seu lideratge amb més de 10.000 espectadors

Del 26 de juliol al 10 d'agost el parc del Pinaret de Cambrils ha acollit nou dels dotze concerts del festival.

Imatge del cartell de la quarantena edició del Festival Internacional de Música de Cambrils(cambrils.cat)

El Festival Internacional de Música de Cambrils no podia celebrar el seu quarantè aniversari de la millor manera possible. Amb una programació variada i equilibrada en estils i el FIMC ha refermat el seu lideratge al sud de Catalunya. Els organitzadors s'han mostrat satisfets amb l'edició d'enguany i han assegurat que hi ha hagut una ocupació de del 80%. En alguns concerts com ara els de Raphael, David Bisbal i Pau Piqué es va assolir una afluència del 100%.

El Festival es va iniciar el dia 26 de juliol amb el concert del grup català Love of Lesbian i va tancar-se aquest passat diumenge, amb el concert de Raphael. Durant aquest dies, noms com David Bisbal, Marta Sánchez y Gloria Taynor, José Mercé, Montserrat Caballé, Auryn o l'Orfeón Donostiarra, entre altres, han fet que un públic nombrós, atret per la diversitat d'estils i edats, assistís al Festival. A més, també cal destacar el concert gratuït en homenatge als Rolling Stones a càrrec de la banda Smoking Stones.

El públic del festival ha estat de totes les edats i de diverses nacionalitats. Així, cal destacar la gran afluència de públic estranger procedent de diferents nacionalitzats majoritàriament russos, francesos i alemanys que també han volgut gaudir de les nits musicals del FIMC. Com a novetat d'enguany, una de les novetats del Festival ha estat la creació d'una Zona Gastronòmica a l'entrada del recinte on es podia gaudir de sopars a la fresca.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00