Sociedad | Actualidad

CiU: Dividida a Torredembarra

Mentre la Federació local de Convergència i Unió a Torredembarra denuncia que l'alcalde, el socialista Enric Grangel, ha trencat l'acord de governabilitat del municipi, cinc dels sis regidors del partit al consistori ho desmenteixen.

Representants dels grups municipals de Torredembarra(ACN)

Tot arrenca aquest dimarts, quan a la Junta de Govern Local, Grangel va convidar a marxar a Francisca Falguera, membre del grup municipal de CiU i imputada en el presumpte cas de corrupció que esquitxa l'ajuntament torrenc. Ara, els seus companys asseguren que se la va fer fora perquè irrompia constantment.

Más información

Després del cas EFIAL, de l'ingrés a la presó de l'anterior alcalde, Daniel Massagué, i dels canvis de batlle, a l'Ajuntament de Torredembarra no sembla que hagi d'arribar-hi la tranquil·litat. CiU denuncia que el socialista Enric Grangel, alcalde del municipi, ha expulsat de la Junta de Govern a la regidora convergent Francisca Falguera, imputada pel presumpte cas de corrupció que esquitxa l'anterior equip de govern.

La federació local de CiU no es queda aquí i denuncia que l'alcalde permet que la terrassa d'un bar, que segons ells infringeix la normativa de via pública i la llei de Costes, continuï operativa. Recorden que, en cas que Costes multi la terrassa i els propietaris del bar no la vulguin pagar, haurà de ser el consistori qui faci front a la sanció.

Els regidors contradiuen la versió del partit

Els regidors del grup municipal de CiU de l'Ajuntament de Torredembarra Pere Font, Santiago Ardèvol, Rosa Maria Guasch, Èlia Rodríguez i Octavi Solé es desmarquen del comunicat enviat aquest dijous al matí "en nom de la suposada federació local de CiU", en què s'acusava a l'alcalde, Enric Grangel, d'haver incomplert el pacte de governabilitat.

Segons els altres cinc regidors de la federació, "se la va convidar a marxar per una qüestió d'ordre davant les reiterades intervencions d'aquesta persona creant situacions de tensió i de manca d'entesa en el si de les reunions".

En aquest sentit, Font, Ardèvol, Guasch, Rodríguez i Solé, després d'haver consultat els fets amb el president local d'Unió Democràtica de Torredembarra, es mostren en "desacord" amb el comunicat i es desmarquen de les declaracions realitzades a la premsa en nom de la federació.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00