Sociedad | Actualidad

Altafulla es prepara per la 4t edició de la SERTRI

El 14 de setembre el municipi serà l'epicentre de la Federació Espanyola de triatló.

Imatge de l'alcalde d'Altafulla, Fèlix Alonso.(JORDI CARTAÑÁ)

Triple esforç. Triple cansament. Tres vegades la glòria. Arriba una nova edició de la popular triatló de la Cadena SER. Altafulla rebrà gairebé 800 esportistes que gaudiran de l'esport en un dels millors indrets de la Costa Daurada.

Aposta del consistori

Des de l'Ajuntament d'Altafulla asseguren que en el seu moment ningú apostava per organitzar un esdeveniment com aquest i que el temps els hi ha donat la raó. Pel batlle del municipi, Fèlix, Alonso, aquesta era una bona manera de donar a conèixer el municipi a través del turisme esportiu: "Una de les formes de donar-nos a conèixer era a través de l'esport. Tenim la cultura, sol i platja i també l'esport. Nosaltres vam apostar per el triatló perquè aglutina una sèrie de gent que és molt interessant i que es mou per tota Espanya, Europa i tot el món. És un turisme respectuós amb el medi ambient i això per nosaltres és fantàstic".

Alonso afronta el repte de la quarta edició amb molta il·lusió ja que és una ocasió excepcional per posar Altafulla en el punt de mira de tots els esportistes a nivell nacional. "Necessitem una quantitat molt important de voluntaris i una coordinació amb les administracions, la Generalitat i l'Ajuntament de Tarragona", ha recordat l'alcalde d'Altafulla.

La competició

Altafulla acollirà la novena ronda del circuit SERTRI 2014. La prova comptarà amb 9 modalitats de triatló, aptes per a que puguin participar tots els participants sigui quina sigui la seva edat: flash de menors, triatló de la dona, supersprint masculí, supersprint paralímpic, supersprint relleus, sprint, kids sub5, sids sub8 i kids sub11. La SERTRI es realitza en un indret únic, la façana marítima d'Altafulla, un espai que els triatletes difícilment poden trobar en alguna altra competició d'aquest tipus.

Edició 2013

La III edició del triatló SERTRI superà àmpliament la de l'any anterior. El nombre de participants arribà a les 640, superant de llarg les 500 que s'hi van inscriure al 2012. Tot i això, la competició es convertí finalment en un duatló a causa de l'avís de Salvament Marítim. El mar de fons obligà a l'organització a suspendre la prova de natació, primant per damunt de tot la seguretat dels participants.

Les inscripcions

Qualsevol triatleta que es vulgui apuntar a la SERTRI ho pot fer a través del següent enllaç: http://sportmaniacs.com/inscripciones/sertri-altafulla

La triatló SERTRI compta amb el patrocini de la companyia d'assegurances Verti, Volkswagen vehicles professionals i el suport de l'Ajuntament d'Altafulla.

HORA L | "La SERTRI ha permès que Altafulla sigui el centre de la triatló a Espanya"

19:42

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20140828csrcsrcat_19.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00