Lunes, 05 de Junio de 2023

Otras localidades

Barcelona convoca un Ple extraordinari per donar suport a la consulta

El Consell Plenari, convocat a petició de Convergència i Unió, Unitat per Barcelona i Iniciativa, debatrà i aprovarà una única proposició de recolzament clar a la votació

Barcelona convoca un Ple extraordinari per donar suport a la consulta

ACN

L'Ajuntament de Barcelona farà dilluns un ple extraordinari per donar suport a la consulta del 9 de novembre. L'han demanat Convergència i Unió, Unitat per Barcelona i Iniciativa i en aquesta sessió s'aprovarà una declaració en la que el consistori expressa el seu compromís amb la votació. En el text, l'Ajuntament es compromet a facilitar tots els recursos i les eines necessàries perquè es pugui votar.

Segons el primer tinent d'alcalde, Joaquim Forn, l'alcalde Xavier Trias intervindrà en aquest ple extraordinari que es farà dilluns a les 12 del mig dia.

El PSC i el PP han intentat que es debatessin també altres proposicions, però els grups que donen suport a la consulta ho han impedit. La portaveu socialista, Assumpta Escarp, reclamava la possibilitat d'incloure una altra proposició en la que deixava clar que la llei de consultes no permet la pregunta pactada entre CiU, ERC, ICV i CUP.

El PSC ha recordat que els 11 regidors li permeten convocar un altre ple extraordinari.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?