Sociedad

Dos ferits per un tiroteig a Valls

De moment hi ha una persona detinguda, el propietari d'una masia molt propera al lloc dels fets i en la que els Mossos hi van trobar droga. La policia manté oberta una investigació.

Els Mossos d'Esquadra investiguen un tiroteig a Valls en el que van resultar ferides dues persones. De moment hi ha un detingut, el propietari d'una masia molt propera als fets, on els agents de la policia hi van trobar droga, concretament marihuana. Se li imputa un delicte contra la Salut Pública.

Els fets han passat aquesta matinada en un camí de la capital de l'Alt Camp. Segons fonts consultades per SER Catalunya, un nombre indeterminat de persones va obrir foc contra el propietari de la masia i dos companys seus, que finalment van resultar ferits, un amb un tret a la cama i l'altra amb un segon tret a l'espatlla. Tots dos es troben ingressats a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Más información

Els Mossos consideren que l'episodi podria tenir a veure amb una revenja per drogues. Ara estan investigant el cas cas per esbrinar els autors dels trets.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00