Miércoles, 22 de Marzo de 2023

Otras localidades

Mas convocarà la consulta el dissabte

Ja hi ha data per a la convocatòria de la consulta a Catalunya. Artur Mas signarà el decret aquest proper dissabte

Artur Mas y Oriol Junqueras se saludan en el último pleno del Parlament, que aprobó la Ley catalana de Consultas

Artur Mas y Oriol Junqueras se saludan en el último pleno del Parlament, que aprobó la Ley catalana de Consultas / PARLAMENT DE CATALUNYA / JOB VERMUELEN

El President busca que la convocatoria esté vigente el máximo de tiempo posible antes de que la suspenda el Tribunal Constitucional

Artur Mas pràcticament esgotarà els terminis que es va autoimposar de convocar la consulta al llarg d'aquesta setmana. Deixarà passar el ple del Tribunal Constitucional que acaba avui, deixarà passar el Consell de Ministres de demà, també la compareixença de Jordi Pujol al Parlament i signarà el decret de convocatòria de la consulta del 9N dissabte al matí, segons confirmen a la SER fonts del seu entorn.

L'objectiu del President, un cop es publiqui al diari oficial (si és en cap de setmana haurà de ser en edició extraordinària), és que la convocatòria sigui vigent el màxim de temps possible abans que se suspengui.

El motiu és disposar almenys d'uns dies per posar en marxa la maquinària per celebrar la consulta: la campanya institucional informativa, la creació de la comissió de control de la consulta, les taules o el registre de participació.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?