Sociedad

Urbanisme frena la construcció de l'hotel de la plaça del Pòsit de Cambrils

Des de la Comissió d'Urbanisme de Tarragona condicionen la construcció de l'hotel a la integració de l'entorn. Des de la Generalitat en fan una valoració favorable però volen més garanties en relació a l'increment de sostre que preveuen.

Imatge virtual del futur hotel del Pòsit de CambrilsACN

Tot i que la comissió d'Urbanisme de Tarragona fa una valoració favorable de la construcció, l'ens no dóna llum verda a la modificació puntual del POUM que permetria que l'hotel tirés endavant. Des del govern català demanen més concreció en relació a l'increment del sostre i nombre de plantes que es preveu en aquest àmbit. Agustí Serra, el director general d'Ordenació del Territori i Urbanisme, assegura que "de partida no es veu malament aquesta intenció de major aprofitament per singularitzar un ús turístic, però ho hem condicionat a tot un seguit de qüestions que justifiquin la necessitat i, sobretot, la integració del projecte; per tant, estem a mig camí".

Modificació del POUM vigent

Amb el vigent POUM es preveu uns 3.000 metres quadrats de sostre mentre que es demana una modificació per superar els 5.000. A més, el POUM actual preveu una planta baixa d'ús comercial i dues plantes superiors d'ús comercial o hoteler, i amb l'ampliació que es proposa, es dibuixen dues noves plantes hoteleres de qualitat. Des de la comissió d'urbanisme, Serra apunta que "Volem garanties d'integració paisatgística i urbana, no a nivell de la parcel·la, sinó tenint en compte el conjunt del barri" i afegeix que "La proposta s'estudia molt des de la parcel·la i volem que s'estudiï més des del teixit urbà on es troba situada per garantir una major integració i qualitat; cal fer-ho amb precaució".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00