Sociedad

Els zombis de REC envaeixen Port Aventura

Un any més, el parc temàtic Port Aventura es vesteix de Halloween i aprofitant la quarta estrena de la saga de la pel•lícula REC s'ha adequat l'atracció del SEA ODISSEY per ubicar-hi un túnel del terror.

Un dels zombies del passatge del terrori de Halloween Port Aventura 2014MARC CÀMARA

Port Aventura espera tancar la temporada del 2014 amb un rècord de visitants. S'espera superar els 4 milions de persones de l'any passat. De fet, només per Halloween es preveuen més de mig milió de visitants.

Port Aventura inaugura la temporada de Halloween, que enguany girarà, sobretot, al voltant de la 4rta entrega de la saga REC, que s'estrena aquest divendres al Festival de Sitges. De fet, una de les principals novetats en aquesta transformació total del parc és un túnel del terror de 420 metres de llargada i amb més de 50 actors atemorint els visitants. Un espectacle en tota regla que promet prop de 30 minuts d'horror, patiment i diversió a parts iguals.

Les Monster High, un altre al·licient

Enguany, com a novetat, Port Aventura també compta amb les populars nines Montser High, que buscaran ser el reclam per al públic familiar que no busqui només el terror de REC. Les nines oferiran un espectacle a la Cantina Mexicana cada dia, després de l'acord entre el parc i Mattel, l'empresa distribuïdora de la popular franquícia.

Les carabasses montblanquines de Port Aventura

Un dels elements de la decoració de Halloween que més criden l'atenció són les típiques carabasses d'aquesta popular festa anglosaxona . En tot el parc hi ha més de 15.000 carabasses, totes elles cultivades a Montblanc. 'Vam començar a fer-les aquí a casa nostra i ja s'ha convertit en una tradició', diu Fernando Aldecoa, màxim responsable del parc. 'Per mi Halloween comença al Març, quan anem a plantar les llavors', respon Jean Carlo Pollini, el director artístic de Port Aventura. Algunes de les carabasses arriben a pesar més de vint quilos.

Xifres de rècord

Aquesta temporada, segons Aldecoa, el parc espera superar els 4 milions de visitants de l'any p passat. 'La temporada està anant francament bé. I això es deu a que el turisme rus no ha caigut el que es preveia i que s'ha recuperat notablement el visitant nacional. A més, hem incrementat el nombre de francesos i d'anglesos'. Unes xifres que es veuen enriquides amb els 100.000 espectadors que durant l'estiu han passat per la carpa del Circ du Soleil. Només aquests dies de Halloween el parc espera rebre més de mig milió de persones.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00