Sociedad

Detingut per robar 10 bicicletes elèctriques

Els Mossos van enxampar a l'autor dels furts in fraganti al mercat de Salou.

Els Mossos d'Esquadra han detingut a un home de 27 anys com a com a presumpte autor de deu delictes de furt de bicicletes d'alta gamma, tres d'ells en grau de temptativa, comesos en els darrers dos mesos. Els agents van muntar un dispositiu a Salou arran de diverses denúncies.

El passat 6 d'octubre, una patrulla de paisà va observar un home sospitós que, amb una actitud vigilant, no parava de mirar les bicicletes estacionades al carrer Tarragona, a prop del mercat. Acte seguit, els agents van seguir-lo a distància pels carrers propers al mercat. Finalment, el lladre va dirigir-se al carrer Pere Galés on hi havia dues bicicletes recolzades en un mur, i es va treure de la butxaca unes tenalles per tallar el cadenat de seguretat de les bicicletes. En aquell moment, els agents van identificar-se com a policies i van detenir-lo in fraganti acusat d'un delicte de furt.

El valor total del material furtat s'estima en uns 8.000 euros aproximadament.

Tenia antecedents

El detingut, amb nombrosos antecedents per delictes contra el patrimoni, va passar el 8 d'octubre a disposició judicial al Jutjat d'Instrucció núm. 3 de Tarragona i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00