Sociedad

Límits urbanístics per BCN World

El govern català preveu atorgar un màxim de 450.000 metres quadrats de sostre a cadascun dels complexos de BCN World i que l'ocupació del sòl del conjunt no superi el 30% de les 825,5 hectàrees de l'àmbit del CRT de Vila-seca i Salou.

Terrenys de BCN WorldMARC CÀMARA

El govern català ha avançat que s'estudia poder atorgar un màxim de 450.000 metres quadrats de sostre a cadascun dels complexos previstos a BCN World, amb un topall d'ocupació del sòl del 30% en el conjunt del CRT. S'insisteix en la progressió del projecte, segons Damià Calvet, director de l'Incasòl i coordinador executiu de la Generalitat en aquest àmbit: "s'anirà desplegant amb el temps. De fet, potser d'entrada tan sols dos o tres complexos dels sis tindran l'autorització per seguir la normativa".

Les obres començaran d'aquí a un any

L'avanç del Pla Director Urbanístic del Consorci Recreatiu i Turístic, així com l'informe preliminar de sostenibilitat ambiental, estaran enllestits en poques setmanes i està previst que s'aprovin el 20 de novembre. La llum verda definitiva arribaria el 30 de juliol, previ procés de participació pública.

Más información

El delegat del Govern a Tarragona, Joaquim Nin, vol deixar clar qui té la paella pel mànec: "el Govern crea les condicions i fixa com ha de ser el Pla director. En cap cas es fa sota el criteri de les empreses".

La Generalitat vol que els operadors comencin a treballar en els seus projectes perquè les obres puguin començar a la tardor del 2015, immediatament després de l'aprovació del PDU i de la corresponent concessió dels permisos d'edificació, ja que no es preveu l'atorgament de llicències provisionals.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00