Sociedad

Ramon Laso culpable

El jurat popular l'ha declarat culpable d'un doble homicidi per 8 vots a favor i 1 en contra. El cas ha quedat vist per sentència.

Ramon Laso al banc dels acusats aquest dilluns a l'Audiència de TarragonaMARTA BONILLO

Aquesta és la primera vaegada que es declara culpable aglú a tot Espanya per la mort de dues persones sense que hagin aparegut els cadàvers, sense confessió dels fets i sense restes biològiques.

Avui s'ha arribat a la recta final del judici de Ramon Laso. El jurat popular ha emès un veredicte, han declarat a Laso culpable d'un doble delicte d'homicidi per 8 vots a favor i 1 en contra. Aquests membres del jurat creuen que Ramon Laso és un psicòpata i que la versió dels fets que va donar el dia de la seva declaració és incompatible amb les proves pericials que van presentar la Unitat de Desapareguts dels Mossos d'Esquadra.

Fins a 30 anys de presó

Más información

Fiscalia i acusació particular sol·liciten una pena de 30 anys de presó per un doble delicte d'homicidi i també demanen una indemnització de 600.000 euros pels familiars de les víctimes. Al seu torn la defensa rebaixa la pena a 14 anys de presó i demana també que les indemnitzacions disminueixin a la meitat.

Laso ja va ser condemnat

La història es repeteix, Laso ja va ser condemnat l'any 1993 per l'Audiència de Tarragona a 57 anys de presó. L'home va matar a la seva esposa l'any 1988 i un any després al seu fill de 6 anys, tot plegat per cobrar les assegurances de vida d'ambdós. Segons la sentència de l'Audiència de Tarragona, Laso va matar la seva dona i després va col·locar el cadàver a la via del tren a l'Aldea per simular un sucidi. També va matar el seu propi fill, de 6 anys, simulant un accident de trànsit per tal de poder cobrar una assegurança de vida del menor, el nen va morir calcinat i l'home va cobrar una assegurança de tres milions i mig de pessetes. Laso, tenint en compte la presó preventiva, va estar 9 anys entre reixes i després en va sortir per bona conducta.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00