Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad
Presenten nou espectacle M&M (Miralls i Miratges)

Love of Lesbian no tocarà ‘El Club de Fans de John Boy’ a Girona

La banda que lidera Santi Balmes es reinventa. Miralls i Miratges, que porten aquest dissabte a l'Auditori de Girona, és un acostament al món del teatre.

fot de la web del grup

Girona

La idea inicial de Love of Lesbian era deixar de tocar a Espanya durant el 2015 com han explicat des del grup. S’ho van repensar i han optat per fer una gira que s’apropa molt més al llenguatge del teatre amb l’espectacle ‘Miralls i miratges’. Aquest dissabte, dins la programació de les Fires de Sant Narcís, presenten a la Sala Montsalvatge de l’Auditori aquest nou espectacle en un escenari que coneixen bé.

Que ningú s’esperi escoltar clàssics com ‘Club de Fans de John Boy’ perquè del que es tracta en aquesta gira és de tocar les “cares B” dels seus discos com ha reconegut el guitarra de LOL, Julian Saldarriaga en una entrevista a la Cadena SER.

Love of Lesbian han escollit aquelles cançons més intimistes que fa anys que no sonen en els directes perquè tenen una sonoritat més potent. Saldarriaga ha explicat que és un format molt més “tancat” que no deixa l’habitual marge a la improvisació. Un tret característic de la banda.

EL PÚBLIC DE GIRONA

El guitarrista preguntat per la idiosincràsia del públic de Girona ha destacat que són “molt educats” i que en un format com el d’aquesta gira –amb un directe més pausat i tranquil- l’espectacle funcionarà molt bé.

Així aquest dissabte es podrà veure un concert espectacle amb el carismàtic Santi Balmes fent de mestre de cerimònies menys reivindicatiu que l’última gira ('El poder de la Tijera’) que els ha dut de gira per tot l’Estat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00