Sociedad
SETMANA DELS RESIDUS

Reciclatge a través de ‘Google Maps’

Reparand permetrà localitzar tots els establiments del país dedicats a la reutilització i el reciclatge

Presentació dels actes per la Setmana europea dels residus / SFGA

Andorra la Vella

Neix Reparand, la guia d'establiments reparadors i de segona mà que a través de Google Maps permetrà localitzar els diferents establiments arreu del Principat.

Al llarg de la setmana del 22 al 30 de novembre arriba la 6ª edició de la setmana europea de la prevenció de residus, en la que es porten a terme accions a tot Europa amb 5 grans temes: sensibilitzar sobre l'excés de residus, produir i consumir millor, allargar la vida dels productes i llençar menys residus.

A banda de les activitats organitzades pels comuns i el Govern, hi haurà una sèrie de novetats com Reparand, la nova guia d'establiments reparadors i de segona mà que utilitza Google Maps a través del web del Centre Andorra Sostenible.

Javier Gomez, coordinador del Centre Andorra Sostenible

00:30

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/000WB0113720141118151946/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'objectiu és ser una eina al servei d'un consum més responsable, en la qual els interessats poden consultar quins són els establiments que existeixen per reparar objectes espatllats, allargant-ne així la vida útil.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00