Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 17 de Julio de 2019

Otras localidades

Vila exigeix dimissions

El conseller diu que és "inadmissible" la segona inundació, en menys de dos mesos, del túnel de l’AVE a Girona i demana tapar d'una vegada per totes el forat per on ha entrat l'aigua. Fomento diu que el taparà de forma "immediata"

Foment s'ha compromés a tapar de forma immediata el forat per on ha entrat aigua al túnel de l'AVE de Girona dos cops en dos mesos. De tota manera, ni la Generalitat ni l'Ajuntament es conformen i demanen dimissions a ADIF.

El secretari d'estat d'infrastructures, Julio Gómez Pomar no ha fixat calendari però diu que les obres per tapar el forat començaran de forma “immediata” i per la via d'emergència

Julio Gómez Pomar, secretari d'estat d'infrastructures

Tan l'ajuntament de Girona com la Generalitat, però, responsabilitats. El conseller Santi Vila diu que ja els havien advertit i que hi ha d'haver “dimissions” a la cúpula d'ADIF.

Santi Vila, conseller de territori i sostenibilitat

Des de primera hora de la tarda el servei AVE entre Figueres i Girona s’ha restablert un cop s’ha pouat tota l’aigua i s’ha garantit la seguretat del sistema. En direcció a Barcelona, els trens ja circulaven des del matí.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?