Miércoles, 12 de Agosto de 2020

Otras localidades

CULTURA

El seguici festiu ja dorm a casa

Des d'aquest dijous els diferents elements dels seguici festiu de Reus poden traslladar-se al Carrer Vapor Vell. Alguns ja hi són.

Els elements del seguici festiu i els seus portadors, en la festa d'inauguració del nou local.

Marc Càmara

El nou magatzem guardarà en el seu espai tots aquells elements del seguici festiu de titularitat pública i també aquells que les seves entitats així ho hagin volgut. Els Gegants de Reus, l’Àliga, o el Lleó de la ciutat tenen ara nova casa on ‘dormir’, però el magatzem no només acollirà el bestiari. Els vestuaris del Ball de Cercoletes i el Ball de Gitanes de Reus, entre d’altres, també hi tindran lloc.

La nova nau disposa de 480 metres quadrats i correspon al conjunt arquitectònic de l’antic edifici de la fàbrica La Manufacturera de Algodón. Aquest edifici, que dóna nom al carrer, data del 1855 i sempre s’ha conegut, popularment, com el Vapor Vell. La idea de l’adequació de l’edifici ha estat la de retornar-lo als seus orígens, mantenint els elements que l’han fet particular i acondicionar-lo per a la perfecte conservació del patrimoni cultural de la Festa Major de Reus.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?