Sociedad
TARRAGONA

Quatre reconeguts periodistes explicaran la seva experiència

Toni Clapés, Cristina Puig, Sergi Vicente i Xavier Aldekoa compartiran a la ciutat les vivències de les seves trajectòries professionals en el marc del cicle de conferències "Experiència de periodista".

El periodista Toni Clapés serà un dels protagonistes del cicle. / ACN

Tarragona

El cicle de conferències “Experiència de Periodista” ofereix als tarragonins l’oportunitat de conèixer de primera mà la visió dels professionals a partir de les seves respectives trajectòries. Està organitzat pel Col·legi de Periodistes i la Càtedra Repsol d’Excel·lència en Comunicació.

El cartell de la setena edició està composat per Sergi Vicente, actual director de Barcelona TV i Barcelona FM; Cristina Puig, amb una dilatada experiència televisiva a programes com “El Club” de TV3, “59 segons” o “El debate” a TVE; Xavier Aldekoa, corresponsal de La Vanguardia a l’Àfrica i Toni Clapés, actual presentador del programa de TV3 “Com som” i director del "Versió RAC1". 

La primera sessió serà el dia 23 a les 19:30h i continuarà cada dilluns fins a mitjans de març. L’escenari serà l’Antiga Audiència de Tarragona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00