Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

Demanada el Col·legi de Metges per assetjament sexual

Una treballadora d'una corredoria d'assegurances reclama 40.000 euros al Col·legi de Metges de Girona perquè diu que el seu gerent la va assetjar sexualment. També carrega contra el president del Col·legi per haver-lo tapat. La demandant els ha citat pel 4 de març per resoldre el problema al Centre de Mediació de la Generalitat. De moment, el Col•legi ha apartat preventivament el gerent, Jordi Rosa.

Girona

A part d'apartar el gerent, Jordi Rosa, el Col·legi de Metges de Girona (COMG) ha obert una investigació interna per determinar si és cert el què diu aquesta treballadora, d'una corredoria d'assegurances que depèn del Col·legi, i que reclama com a mínim 40.000 euros per danys morals per assetjament sexual a la feina.

Acusa al gerent del COMG, Jordi Rosa, de llençar-li comentaris de caire sexual i insinuacions. També demanda al president, Josep Vilaplana, perquè diu que tot i saber-ho no va fer res per evitar la situació i la va amenaçar perquè callés.

Josep Vilaplana ha assegurat que ha quedat "xocat" amb aquesta demanda de conciliació i ho atribueix a la restructuració que estan fent del servei d'assegurances per millorar-ne l'efectivitat.

Ha confirmat que, de moment, han apartat el gerent, Jordi Rosa, de les seves funcions i que la investigació interna determinarà si hi ha indicis d'assetjament sexual en els comentaris que denuncia la treballadora.

La demandant ha presentat la demanda al Centre de Mediació de la Generalitat i ha citat al Col·legi de Metges per l'acte de conciliació pel pròxim 4 de març. Si el COMG no accepta les seves peticions, portarà el cas al jutjats. Vilaplana ja ha anunciat que no li pagaran els 40.000 euros que reclama. 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00