Domingo, 26 de Septiembre de 2021

Otras localidades

Units per atraure inversions empresarials

Girona i Figueres s'alien per comercialitzar conjuntament els seus sòls industrials. En el projecte participen una trententena de municipis més i té la col·laboració d'Apis i promotors

Presentació 'Investin'

Presentació 'Investin' / Marina López (ACN)

Girona i Figueres s’han unit per atraure empreses interessades ens instal·lar-se en els polígons de la seves zones d’influència. És un projecte en col·laboració amb els APIS i els  Promotors de les Comarques de Girona, que cada dia actualitzaran la base de dades dels immobles que es poden llogar o comprar.

Les ciutats de Girona i Figueres són la cara visible del projecte ‘Investin’ que agrupa un total de 30 municipis de la seves àrees d’influència. A data d’avui, hi ha 342 immobles (entre naus i terrenys) que una empresa local o estrangera pot llogar o comprar per començar la seva activitat industrial. Aquesta xifra varia cada dia, i, per això, les dues ciutats han volgut implicar-hi els APIS i els Promotors, que actualitzaran les dades constantment.

L’objectiu és que no s’escapi cap empresa que vulgui instal·lar-se a les comarques de Girona. Les companyies interessades poden consultar una web amb l’inventari d’immobles o bé trucar als dos ajuntaments, que els guiaran en tot el procés. L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha explicat que no es traca de competir entre municipis:

El projecte que està en una fase inicial també servirà per sortir a buscar inversors de forma conjunta. Figueres i Girona han quedat sorpresos que de seguida 30 municipis s’hagin volgut sumar al projecte i no descarten que els altres també vulguin ser-hi.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?