Sociedad
AUTORS DE TARRAGONA

David Monllau

El Jardí de les Delícies dóna a conèixer alguns dels noms i les obres més rellevants de la prosa i la poesia tarragonines. La iniciativa dels mini-entrepans literaris, en col•laboració amb la Cadena SER, s'emmarca dins de la Primavera Literària de Tarragona.

David Monllau, 'Terra guanyada'.

David Monllau, 'Terra guanyada'.

00:48

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000077636/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

David Monllau (Amposta, 1940) és molt més que el poeta del Delta. Si és cert que els seus poemes estan lligats al Delta de l’Ebre -en descriuen la vida, els costums, els plats principals, en denuncien els perills i els abusos-, també ho és que reflecteixen una concepció personal de la condició humana, i una manera també personal i irrepetible de situar-se un mateix en el seu entorn.

Els poemes, i la personalitat queo rigina els poemes de Monllau no són fills dels llibres sinó de la naturalesa. Ell no va poder anar de jove a la universitat convencional, però s’ha passat la vida en una altra universitat anomenada naturalesa, una mestra i mestressa tan exigent que només ensenya als més disposats per tal que aprenguin les seves lliçons.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00