Domingo, 01 de Octubre de 2023

Otras localidades

AUTORS DE TARRAGONA

"Vacances", de Magí Sunyer

El Jardí de les Delícies dóna a conèixer alguns dels noms i les obres més rellevants de la prosa i la poesia tarragonines. La iniciativa dels mini-entrepans literaris, en col•laboració amb la Cadena SER, s'emmarca dins de la Primavera Literària de Tarragona.

Magí Sunyer i Molné és "camptarragoní": va néixer a Reus, va viure a Picamoixons fins als disset anys i d'aleshores ençà que resideix a Tarragona. És doctor en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona i professor titular de literatura catalana de la Universitat Rovira i Virgili. Ha dedicat esforços continuats a estudiar la literatura del Modernisme i, en l'actualitat, la del segle XIX, amb una atenció preferent cap a aspectes mítics i simbòlics.

A més d’estudis com Els marginats socials en la literatura del Grup Modernista de Reus (1984), Modernistes i contemporanis (2004), Els mites nacionals catalans (2006) i La ciutat nova (2009), també ha publicat els llibres de poesia Càntir de llum i de febre (1978), Ginette (1982), Blau. Passió de tango (1986), L'error bellíssim (1993), Mar neta (1996), Arcàdia (1998),entre d ‘altres.

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?