Sociedad

Retards a port i aeroport de Barcelona per la boira

La boira està provocant molts problemes al port i l'aeroport de Barcelona. Al Prat s'estan registrant retards i cancel•lacions. I en el port hi ha diversos creuers afectats

Barcelona

El port de Barcelona ha estat més de 6 hores tancat per la boira, i a aquesta hora comencen a atracar els primers vaixells. Hi ha afectats 6 creuers, 4 vaixells de contenidors i un ferri. Nora, una de les passatgeres afectades afirma que "és increïble la desinformació i hi ha gent tirada per tots els passadissos del vaixell, en cada racó."

Des Acciona s'argumenta que no es podia oferir més informació i que simplement estaven pendents del canvi de les condicions meteorològiques.

L'aeroport de Barcelona-El Prat s'ha vist obligat a activar els procediments per baixa visibilitat com a conseqüència de la forta boira amb la qual despertava la ciutat comtal.

Segons ha informat Aena, com a mesura de seguretat els aterratges s'estan fent amb més temps de separació entre operació i operació, per la qual cosa s'han produït importants retards. Les restriccions per aterrar al Prat han fet que dos vols procedents de Sevilla i de Roma anessin desviats a l'aeroport de Reus.

D'aquesta manera, les demores també estan afectant als vols de sortida, on ja han començat les primeres demores.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00