Martes, 16 de Agosto de 2022

Otras localidades

CAS BPA

El Govern no presentarà al·legacions a la nota del FinCEN

El proper cap de setmana finalitza el termini de 60 dies que va donar el Tresor Nord-americà

El representants dels treballadors de BPA creuen que l'auditoria de PriceWaterhouse no presentarà més comptes il·lícits dels assenyalats pel FinCEN

El representants dels treballadors de BPA creuen que l'auditoria de PriceWaterhouse no presentarà més comptes il·lícits dels assenyalats pel FinCEN / ANA

El Govern no té previst presentar al·legacions a la nota del FinCen en defensa de BPA.

L’advocat dels treballadors de Banca Privada d’Andorra, Manuel Pujadas, qui ahir també estava present en la reunió amb l’executiu, explica que si el Govern fa algun tipus de comunicació "serà la relació dels fets que s’han dut a terme des del 10 de març fins l’actualitat". De fet, aquest cap de setmana finalitza el termini de 60 dies que va donar el Tresor dels Estats Units.

D’altra banda, els treballadors confien que aquesta setmana estigui enllestida l’informe preliminar de PriceWaterhouse Coopers de l’auditoria realitzada a 600 comptes i que separa els comptes de BPA. Segons ha explicat el portaveu dels treballadors, Lluís Pérez, ara s’està començant "una segona fase d’anàlisi".

Finalment, han corroborat que la crisi de BPA afecta a l’economia interna, ja que "els treballadors ja han començat a retallar despeses, sobretot, en oci".

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?