Sociedad
HORA CAMP DE TARRAGONA

David Vidal no se’n penedeix

Nascut a Reus el 1980, Jardiner de professió, està vinculat a diferents moviments culturals i socials de la ciutat. Soci del Casal Despertaferro i delegat sindical de la CGT, milita a la CUP des de l’any 2007. Formació per la que es presenta per segona vegada.

David Vidal: 'Ho tornaria a fer'.

David Vidal: 'Ho tornaria a fer'.

22:42

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000024328/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

“Ho tornaria a fer” David Vidal candida de la CUP a Reus quan li hem preguntat si tornaria a dur els papers d’INNOVA davant de la justícia o si tornaria a dir alguns regidors reusencs “vostès només han calentat les cadires i han cobrat” durant un debat en el que segons Vidal “totes les formacions es negaven a fer un ple extraordinari per la gestió de la sanitat a l’Hospital Sant Joan i al conjunt de les Terres de l’Ebre”.

David Vidal encapçala la formació política pel 24M que el gener de l’any 2012 va anar amb una denuncia de més de 300 pàgines sota al braç a l’Audiència després “de mesos de reclamar una informació sobre sou i dades”. Un any i un mes més tard, la policia entrava a casa de Josep Prat expresident del CatSalut i exdirector general d’INNOVA. Llavors com ara des de la Cadena SER li vam preguntar a David Vidal si s’havien creat els mecanismes a l’administració reusenca perquè no hi hagués un INNOVA 2 als jutjats. . “En termes binaris, de sí o no, la resposta és en menors proporció sí, més no que sí vaja”. I ha apuntat que les mesures no han arribat fins al desembre de 2014 que és quan arriba un “gerent de cara i ulls i fa evident un incompliment de la llei de contractació pública de gairebé d’un 90%” . Un David Vidal que s’ha queixat del veto que ha patit la seva formació política a l’hora de tirar endavant votacions, decisions i que per tot plegat, de cara el diumenge 24 de maig s’aposta per la transparència i la proximitat administrativa. Es vol que la “ciutadania tingui una major participació” en els elements propis de decisió i gestió dels afers de la ciutat.

Una entrevista que hem tancat amb el “Va com Va” d’Ovidi Montllor i per la que Vidal ha afegit “va com va, va com volem i és hora d’unir esforços per a la ciutat i per a la reconstrucció nacional”. I ha tancat dient que “si entre tots sumem Reus sortirà endavant, n’estic segur”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00